Шафові регуляторні пункти (ШРП)

Звернувшись до ТОВ «Італгаз» ви маєте можливість придбати шафові газорегулюючі пункти (ШРП) – високотехнологічні комбіновані пристрої, за допомогою яких можна здійснювати редукування тиску газу, знижуючи його і підтримуючи в заданих межах. Крім того, забезпечується можливість вести комерційний облік газоспоживання об’єктами комунально-побутового і промислового призначення (зокрема колонки, котли, промислові печі, пальники, а також інші газоспоживаючі пристрої, які потребують точного і швидкого регулювання газового тиску), а також, при необхідності, здійснювати очищення газу).

Конструкційні особливості

Наявність збалансованої компенсаційної системи дає можливість забезпечувати стабільний вихідний тиску навіть при зміні вхідного. Разом з тим, передбачено аварійне відключення обладнання у випадках різкого підвищення або зниження тиску газу.

ШРП (ГРПШ) виробляються ТОВ «Італгаз» за ТУ У 29.1-32752712-001:2006 відповідно до однієї або двох ліній редукування, до їх складу можуть входити фільтри для очищення природного газу від механічних забруднень, манометри, термометри, інша потрібна апаратура.

Для оснащення пунктів газообліку можливе використання спеціальних лічильників, а також, при необхідності, корегування витрат. Корпуси шаф фарбуються у жовтий колір методом порошкового фарбування.

Експлуатаційні переваги

Особливістю даного обладнання є його компактність, застосування високоякісних комплектуючих від провідних світових виробників, наявність оригінальної і зручної в підключенні та обслуговуванні компоновки, що дозволяє розташовувати в одній шафі вузли обліку і редукування без збільшення її габаритів, забезпечуючи можливість підводити та виводити газові магістралі з будь-якого боку шафи.

Застосування оригінальних авторських ноу-хау у сфері конструювання і технологічних рішень дозволяє витрачати газ гранично економно, що є вкрай актуальним в сучасних умовах.

Номінальна витрата газу здійснюється в межах 10…2000 нм3/год, показник стандартного тиску на виході становить 20 мбар, на вході – 0,2…16 бар. За запитом можливе налаштування вихідного тиску до 4 бар.

Технічне оснащення ШРП:

  1. Регулятор газового тиску:
    Pietro Fiorentini – стандартний варіант;
    Itron, Madas, Tartarini, РДНК, РДУК та ін. – відповідно до індивідуального запиту (опитувальний лист).
  2. Газовий лічильник:
    GMS (Арсенал) – стандартний варіант;
    Delta (ITRON), Samgas, Elster, Matrix, ТЕМП, ГУВР, КУРС та ін. – відповідно до індивідуального запиту (опитувальний лист).
  3. Коректор обсягу газу:
    ВЕГА (КПЛГ) – стандартний варіант;
    B25 та інші – відповідно до індивідуального запиту (опитувальний лист).

Звертайтеся до нас!

Якщо ви прийняли рішення купити ШРП у нас, вам слід зайти на офіційний сайт ТОВ «Італгаз», де представлені зразки найкращого промислового обладнання в Україні у відповідному ринковому сегменті.

При цьому можна використати двома способів, а саме:
• заповнення опитувального листа і його відсилання;
• якщо ви вже визначилися з вибором певної моделі, відішліть заявку через форму бланка на сайті або на наш e-mail.

У разі, якщо виникли ті чи інші запитання, отримайте професійну консультацію нашого менеджера у телефонному режимі.